Undervisning

Den 2-årig uddannelse i relationskompetence og empatitræning flytter i 2019 tættere på Danmark

Siden 2015 har Børns Livskundskab uddannet pædagogiske fagpersoner i relationskompetence, nærvær og empati på et 2-årigt uddannelsesforløb. Uddannelsen er for professionelle der ønsker at træne sin relationskompetence og evne til nærvær og empati i arbejdet med børn.

Under hele uddannelsesforløbet har vi særlig fokus på gruppe- og teambuilding. I vores erfaring er at forudsætningen for at skabe et godt miljø for læring og udvikling at sikre en tryg og dynamisk atmosfære. Disse kvaliteter er nødvendig for vores egen træning så vel som for deltagerne i de grupper vi efter vores uddannelse vil arbejde med. For at skabe en miljø uden fordomme og båret af glæde og venlighed, vil vi benytte os af leg og kreativitet og derigennem også gøre træningsprogrammet til et slags laboratorie for personlig vækst og udvikling.

I august 2017 startede uddannelsen op for anden gang i Fohrde ved Berlin. I 2019 planlægger vi opstart af et nyt forløb som denne gang vil finde sted i Hamburg, hvilket gør det nemmere for interesserede i Danmark at deltage.

Undervisningen foregår på tysk og engelsk med oversættelse efter behov.

For infomation og oplysning om uddannelsen læs her: https://trainingempathy.com/2-year-course/

 


Et uddannelsesforløb om empati og nærvær i forholdet mellem børn og voksne i Nørre Snede

– med Jesper Juul, Helle Jensen, Peter Høeg, Hanneli Ågotsdatter og Gitte Batz

60 timers praktisk uddannelsesforløb om hvordan man forbedrer kontakten mellem børn og voksne, om det gode læringsmiljø og om betydningen af selvberoenhed, i familier og institutioner.

Læs mere om uddannelsen her: http://kontemplation.dk/uddannelsesforloeb/